Feeds RSS
Feeds RSS

2008. november 25., kedd

Névnap

Egyetlen Édesapámnak Nagyon Boldog Születésnapot kívánok!!!

Ez a nap más mint a többi, ezt te is jól tudod
Másként kelt fel reggel a nap és másként járt a hold
Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk
S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk

Boldog, boldog, boldog születésnapot
Kívánjuk, hogy legyen még sok ilyen szép napod

Megint egy évvel öregebb lettél, s bölcsebb is talán
Őrizd meg az emlékeid, s légy nagyon vidám

Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk
S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk

Boldog, boldog, boldog születésnapot...

Tavasz után eljön a nyár és ősz után a tél
De minden évben eljön a nap, amikor születtél
Köszöntünk hát téged, ha már így együtt vagyunk
S ajándékul fogadd el vidám kis dalunk

Nagymamámnak és Keresztanyukámnak Boldog Névnapot kívánok!!!

2008. november 15., szombat

vers

Ezt a verset egy másik blogban olvastam, de annyira szép, hogy meg kell osztanom veletek!!!

Várnai Zseni: Úgy megnőttél, szinte félek

Amikor még piciny voltál,
olyan nagyon enyém voltál,
engem ettél, engem ittál,
rám nevettél, nekem sírtál.

Mikor később nagyobb lettél,
mindig messzebb, messzebb mentél,
először csak a kiskertbe,
aztán a nagy idegenbe.

Ha itt vagy is, csak elnézel,
akkor is nem engem érzel,
nem anyádat, nem apádat,
valami más csillagtájat.

Úgy megnőttél, szinte félek,
már a válladig sem érek,
alig-alig hihetem már,
hogy ölbéli bubám voltál.

Én voltam-e óriási,
vagy Te lehettél parányi?
Sosem voltál nehéz nékem,
nem éreztem gyöngeségem.

Melletted most kicsiny lettem,
ágaskodik háta lelkem,
nőni akar, hogy elérjen,
hegyormodig hogy felérjen.

Húzol engem Te fölfelé
mint a napfény maga felé
fát, virágot, lombos ágat -
fölemeled az anyádat.



pisi

Kedves Blogolvasók!

Ezennel tudatom, hogy én Papp Márton Zétény, anyukám és apukám legnagyobb örömére tegnap belepisiltem a bilibe!!!! És még meg is tapsoltam magam annyira tetszett nekem.

Puszi

Marci

2008. november 13., csütörtök

Sajt...

Tegnap Marci elcsent egy hatalmas darab sajtot, és olyan büszkén hozta be a nagyszobába. Kíváncsi voltam, mit csinál vele, hát elkezdte szép komótosan falatozni... Bezzeg előtte a vacsinál a vajas kenyér alatta nem kellett... .












Jajj, de finom!!!!





















Hammm, bekaplak!!!





















Na mi van?
















Hát izé..az úgy volt.....

2008. november 11., kedd

Névnap♦

Nagyon Boldog Névnapot kívánunk pici Fiúnknak!!!! Anya és Apa


2008. november 10., hétfő

korai süketség

Marci ma extrán elemében van pedig még csak negyed 10. Egyszerűen keresi azokat a helyzeteket, amibe én meg tudok őszülni. Valahogy a hallásával sem stimmel valami. A nevét meg sem hallja, na dehogy csak akkor eszméljen fel, amikor határozottam rákiabálok??? Nem szokásom, de amikor a mosogatógépből hússzor húzza ki a késeket (nem a kanalat), és a tűzhely körül legyeskedik, nos ilyenkor számolok tízig és emelem a hangom. Ésss még csak hétfő van!


De szólaljon meg a vádlott is: ftgukiplőplm,imjujjijhghhhhhjjjjhcvffffc


Rájöttem kitalálhatnák azokat a családbarát munkahelyeket, ahova be lehetne vinni a gyerkőcöt, amíg apa dolgozik. Nincs túl sok kívánságom, heti egyszer is elég lenne nekem!

Mindenkinek Kellemes Dolgos Hetet kívánok!

2008. november 6., csütörtök

15 hós lettem én meglepetés e .... blogbejegyzés :-)




Indurka pindurka piciny fiúnkból 15 hós nagyobbacska fiúcska lett. Az összes előnyével és hátrányával együtt. Egyetlen olyan előny van, ami szerintem egyben hátrány is, az hogy ÉRTELMES!!!

Mielőtt azonban belecsapnék a lecsóba egy gyors statisztika: 12 kiló és 81 centi, 7 darab foga van még mindig és 22-es cipőt hord! :-)

Szóval értelmes, honnan veszem? Először is belenézek a szemébe és kiolvasom, mit gondol. Bizonyos esetekben kész szerencse, hogy nem mondja! :-) A kedvencem, amikor szidás közben (bizony ilyen is van) belepislantok óriás szempillái által határolt mély barna szemgolyóbisába és fogja magát és kacsint egyet. Mit teszek ilyenkor? Ez minden esetben az elkövetett tettől függ.

A kacsintásra nagypapa tanította meg, ami most már olyan édes, meg olyan zabálnivaló, de amikor először csinálta, huhh hát egy kicsit bepánikoltam asszem. Története annyi, hogy egy nagyinál töltött hétvége után (anya-apa színházba volt hivatalos, áldoztak a kultúra oltárán) egy hétfői napon ebédeltünk és gyermekünk két kanalazás között serényen elkezdett hunyorogni, de valami félelmetesen. Szóltam neki, hogy hagyja abba ez nem humoros, ő azonban csak nevetett. Majd elölről kezdte. Aznap ezt párszor megismételte. Már el is könyveltem magamban ez biztosan neurológiai eset, és a 15 hós oltáson megemlítem a doktor úrnak. De mit hoz szerencse, oltás előtti hétvégén is a nagypapánál voltunk, amikoris nagymama közölte-Ugye, milyen édesen tud kacsintani? Hát, hogyne, akkor esett le, hogy a gyermekem, evés közben "kikezdett" velem és a hunyorgás valójában a nagypapa féle kacsintás utánzása!

Egy pár képecske azokról a gyönyörű szemekről:




Pár napja önállóan próbál enni, ami annyit jelent, hogy hisztirohamban tör ki, ha segíteni próbálok neki! Íme az első próbálkozások egyike:




Inni is iszik önállóan pohárból, de a végén mindig a földre önti a maradékot. Hiába vagyok ott, és hiába próbálnám megakadályozni, annyira fogja ugyanis a poharat, hogy a végén úgyis a földön köt ki a tartalma. Továbbra is vizet iszik az esetek 99%-ban, a maradék egyben szokott mást is- a kedvence a Fanta!!!-de legalább érthető, miért csak 1%!!!! :-))))

A védőnő a valamelyik nap kirohant terepszemlét tartani és olyan érzésem volt, mintha Marcusnak sztahanovi módszerek szerint kéne elsajátítani a dolgokat-ma kockát pakolunk, holnap színeket tanulunk, holnap után állatok hangját utánozzuk...és karácsonyra doktorálunk..én meg csak néztem rá és elkönyveltem, hogy nem változott semmit az elmúlt egy év során. Sőt még a zsírkréta milyenségébe is belekötött, ugyanis a kerek az nem jó csak a szögletes!!! Hogy, hol él ez a nő???????

Beszéd: a legfelismerhetőbb két szó az adda-adjad, és a nem- következtetnétek ebből a két szóból arra, hogy fiúnk van???? :-)

Szavai: Kati, igen, anya, apa, mama, papa, baba, ide, oda.

Mindent megért, és minden parancsot teljesít is-hellyel közzel. A nevét nem mindig érti meg, lehet rossz hangsúllyal ejtjük?!? :-)

Vettünk neki bilit, szeret rajta ücsörögni, de abszolút nem ért meg még rá. Erőltetni meg nem fogjuk. De kitűnően tárolja benne a labdát, sőt rohamsisakként is funkcionál. Minden csak nézőpont kérdése!

tudom ez a nézés sok év múlva sokat fog érni!!! :-)


Végezetül a kedvenc képem!!! Tiszta apja!!!!!!!!!!!!! :-)))))))))))))))))))))))))