Feeds RSS
Feeds RSS

2009. szeptember 21., hétfő

Jó-jó tudom nagyon rég nem írtam. Most mondjam, hogy nem volt időm? Elhiszitek? Pedig ez az igazság. Olyan nincs, hogy a két gyerkőc egy időben aludjon. Délelőtt Bende alszik, Marci szórakoztat (vagy én őt), délben fordítva. Vagy pedig egyik ébreszti a másikat, na ez a két gyermekes szülői lét gyönyöre.
Na, de akkor a gyerkőcök szépen sorban. :-)

Marcus: Naggggggyon dacos. Mindenre azt gondolja úgy lesz, ahogy ő szeretné, és a maga két évével nem tűr ellentmondást. Teljesen mindegy, miről szeretném le (vagy rá)beszélni, mindenre azt mondja nem, vagy elkezd sikítani. Azt hiszem egész jól bírom a megnyilvánulásait, na de a sikítás kicsapja nálam is a biztosítékot. Azt hiszem ez már olyan hangtartomány, ahol az üveg törik az én cérnám meg szakad. Ráadásként fogzik, ugyanis 8 fogunk még hiányzik. Két éves státusz elmaradt nála, egész prózai okból, meglátja a doki bácsit és üvöltös sírásba kezd. Mi itthon lemértük 93-94 centi és 13 kiló.

Viszont olyan kis okos. Rengeteg mondókát és éneket tud. Ait egyszer elmondunk vagy eléneklünk neki, abból elég sokat megjegyez.

Bende: Csak dagad és dagad és hízik és hízik A "picifiú" közel 7500 gram!!!!!!!!! Nagyon durva, aki meglátja az csak pislog, mint hal a szatyorban. Ilyen formán a mozgása se túl összerendezett, azaz hiába alszik sokat hason, annyira nem emeli a fejét, viszont nagyon szereti a trapézról lelógó állatkákat. És, hát egy vigyorbogyó!!!!!!!!!!!!!!!!! Állandóan mosolyog és dumáááááál.











Na most csak ennyi képecske, majd ha lesz türelmem felrakom a többit is. Türelem??? Miért nincs??? Most születik ezekben a percekben Lőrinc baba (ahogy, Marci mondaná Jőjinc baba) az unokaöcsém, és nagyon-nagyon drukkolok nekik!!!!!! Gyere kisember várunk már nagyon!!!!!!!!!!!!! Kata te meg ügyi légy!!!!!

1 megjegyzés:

Maretimo Garden írta...

Na vééégre,hogy írtál,meg hoztál képeket!!!
Annyira helyesek a fiúk!!!Az anyuka meg egy bombázóóó!