Feeds RSS
Feeds RSS

2008. május 14., szerda

Iiiiiiigggggggggeeeeeeennnnnnnn

Igen És Igen És Igen, hosszú idő óta az első átaludt éjszaka!!!!! 20.30-tól 06.10-ig aludt Marci Manó, el sem hiszem. Pedig a tegnapi nap után nem hittem volna. Ugyanis minden bizonyossággal a múlthét csütörtök óta tartó náthának az oka, a jobb egyes felső fogacska, amely még csak csík formájában virít a szájában, nagyon édes, de olyan kis ördöggé teszi fiacskát, hogy csak na. Még a délelőttök hagyján, tegnap is játszótéren hintáztunk, meg birtokba vettünk egy mászókát, aminek minden egyes szegletét bejárta, de délután, hát... . Annyira sírt szegénykém és én annyira sajnáltam, de nem tudok, mit tenni. A Dentinox finoman is szólva annyit ér, mint hallottnak a csók. Bár, hogy ebben , mennyi a rájátszás azt nem tudom, mert érdekes, ha elfoglalja magát akkor nem fáj???!!!

A hétvégénk nagyon gyorsan eltelt. Itt volt Magdi (zalai) nagyi, így valamennyit sikerült pihenni. Hétfőn Margit szigeten voltunk sétálni egyet, délután pedig nagypapáztunk egyet.








Kedvenc foglalatossága: még mindig a dvd-k őrült pakolása, de úgy hogy már sikerült a polcot is a fejére pakolni. Imád labdázni is. Kati (pesti) nagyitól még húsvétra kapott (vagy a nyuszitól???) egy kék alapon fehér pettyes kisebb méretű lasztit. A drágám meg rájött, hogy nem csak dísz, hanem játszani is lehet vele. Megfogja, felemeli a feje felé (nem hiába édsanya kézizet) ésssssssssss vagy semmi, mert olyan, mint a sivatagi showban a majom, tudjátok, amelyik bedugja a kezét egy lukba a finomságért, de nem bírja elengedni, vagy sikerül kipottyantania a kezéből és akkor olyan édesen tud kuncogni, mint aki nyugtázza ez is sikerült. Továbbá minden olyan kedvenc, ami veszélyes, ami inog, ami ráz, ami szorul, ami csapódik és csukódik, azaz polc, szék, konnektor, komód fiók, és ajtó. Ekkor szokta mondani DÁ, Az ő nyelvén gondolom, azt jelenti, hagyj játszani. És, mi történik, ha nem engedjük? Na, egyszer felveszem, mert leírni nem nagyon lehet!!!

Kedvenc szavai: ANA, Mama, Baba-és a DÁ-DÓ

Testi-mozgásbeli fejlődése: Bútorok mentén lépeget, járássegítőjét maga előtt tolva jár. Felállás után már megszűnt a liszteszsák effektus, helyette letérdel és leül, vagy térdre rogy, és uccu neki.

Táplálkozás: Enni egyszerűen imád!!! Igazából majdnem mindennel megismerkedett már, kivéve a K (karalábé, káposzta, kel) betűsök és a tejtermékeket. Ezek még váratnak magukra. Kifejezetten ízlett neki Magdi nagyi húslevese, vagy Csaba nagypapa és Kati nagymama gulyáslevese!!! A cici már nem favorit, sőt van olyan nap, mint a tegnapi, hogy csak egyszer szopizott!!!

Fogaink száma összesen 33. :-) Nekem 31, Marcinak kettő (útban van a harmadik). :-)))))



0 megjegyzés: