Feeds RSS
Feeds RSS

2009. augusztus 9., vasárnap

Hétvége

Hétvége van, s az ember azt gondolná mennyi ideje. Nos a frászt, változatlanul úgy érzem semmire nincs időm. Tegnap takarítottunk Apával, délután pedig elmentünk a Zöld Péter játszótérre a fiúkkal. Ma templomban kezdtük a napot, majd strandra szerettünk volna menni, de a fránya időkép.hu átvágott, mert itt most 8 ezer ágra süt a nap, pedig be volt borulva és azt mutatta, hogy a Balcsinál már leszakadt az ég-írhatta volna, hogy Pest környékére csak estére ér az eső. Így, mit volt és mit nem tenni 11-kor megreggeliztünk, majd elaludtunk-én szopi közben-Marci meg apájával. Délután pedig a Tropicariumba szeretnénk menni.

Zöld Péter játszótér:

Az úgy volt, hogy...... . Meguntuk a sok panelprolit és ki szerettünk volna szabadulni. Ugyanis nem szerettem volna ugyanazt a fazont látni, aki mindennap fél 5 körül lehozza Márkó nevű fiát, már a kanyarban üvöltve, hogy a homokozóba nem mehetsz, mert anyád megöl, majd a csúszda felé tereli fiát. Ottan pedig csak félhangosan üvöltve lehet kergetőzni. vagy nem voltam arra az anyukára kíváncsi, aki pénteken úúúúúgy belevágta a gyermekét a homokozóba, hogy szegény nyekkent egyet, majd amikor a megvető pillantásaink össztűzébe került, akkor visszament az akkor már visítva síró gyermekéhez, hogy békülést kezdeményezzen, persze a gyerkőcnek akkor már esze ágában sem volt. Na akkor szabadult el a pokol, mert ugyan nagy nehezen kiráncigálta onnan, de gyerek az ölében is visított, mint egy kismalac, így mit tesz a 21. század anyukája: egy hangos ordibálás kíséretében-ami úgy szólt, akarod, hogy én is sikítsak????-elkezdett vele sikítani fejhangon. Na asszem itt kaptunk anyummal és tesómmal csömört, mert az egész napos ölbebabám végre elszunyókált a levegőn, hát ezek a barmok richtig felébresztették.
Így Apával tegnap elhúztunk erről a környékről, hátha máshol jobb. Hát a szülők jobbak is voltak, de az annyira beharangozott játszótértől nem dobtuk hanyatt magunkat. Kezdve a babakocsit az apró kavicson nem lehetett tolni, Bendőt leparkoltuk, viszont így csak egyikünk tudott Marcival játszani. A másik nem volt hinta...???!!!??? Nemhogy babahinta nem volt, semmilyen. :-( Hát nem sokat voltunk ott, inkább elsétáltunk a fagyisig, majd haza.

Pár képecske a játsziról:































































































































































A mi drága pici fiúnknak Bendének, Boldog Első Hónapot!!!!!

A mai mérlegelés szerint 4350 gramm, azaz egy hónap alatt 1150 grammot hízott (3200-vel hoztuk haza). Azaz egy dagadt makcúúúúúúúúúúú lett!!!!!!!!

Bende: Azt hiszem ezek a képekhez nem kell kommentár.


























































































És akkor egy grátisz képsorozat, miért volt nehéz a hazajutásunk, azaz miért telt a Millenárisból való kijutás legalább félóránkba!!!! :-)))

Így nézett ki: Jajj, de nehéz az üveg...de felemelem és letekerem...és iszom...majd visszatekerem a kupakot...és kezdem elölről... .




































































































































4 megjegyzés:

TRita írta...

Zsu! A zöldpéteren mi is voltunk múltkor mivel tesómék ott laknak a mammut mellett. Na szal, nem kisgyerkőcöknek való:( inkább kisiskolásoknak sztem. Van ott egy másik játszi is..de ott sincs hinta, a csúszdánál hiperül kell figyelni mert a gyerkőc úgy le tud esni, hogy csak nak, a másik csúszda meg brutál magasan van. Szal akkor inkább a városligeti játszit ajánlom, ami az Ajtósi Dürernél van.
a KÉPEK NAGYON JÓK!!!!
Bendének Boldog 1 hót!:)

Zsú írta...

Szia Rita!

Azért mentünk a Zöld Péterre, mert annyira beharangozták, hogy újra építették. Amúgy mi is a városligetbe szoktunk járni, ha szabadulni akarunk. Meg a Margitszigeten is van egy jó játszi!

Bende nevében is köszönöm.

TRita írta...

Amikor épült húgom mondta, hogy piciknek nem való de ugye mi is arra sétáltunk és persze Samu kiszúrta és bementünk vele..a hajóban meg a kisházban játszott:) + felültünk arra a krokodil vagy milyen hintára. A Margitszigeten még nem voltunk Samuval. Jó kis ötlet!:)Legközelebb elmegyünk.

Maretimo Garden írta...

Eloszor is boldog 1 hot Bendenek!:)))Szepen no a srac,a hajatol meg mindig kesz vagyok:)))
Hat en is tudnek meselni a jatszoteri mikrokulturarol...brutalis!Nem is nagyon jarunk oda.
Jok a kepek:)))Marcirol az uveges sorozat halali!:))
Tetszik az uj blog design:)Foleg a nagy kep Rolatok!!!