Feeds RSS
Feeds RSS

2011. december 9., péntek

19. hét +2,9 kiló

Sebi betöltötte a 19. hetet a pocakomban. Nagyon sokat mocorog már  finoman, amúgy úriasan! Viszont szerintem a sok-sok idegeskedéstől, de elég sokat keményedik a pocakom. Igaz a másik két fiúval se volt másképp, de most abszolút nem tudok pihenni még, ha akarnék se, Dani  reggeltől estig dolgozik.
Tegnap sok kedves ultrahangos és genetikai tanácsadó hatására levetettük a négyes tesztet, aminek keddhez egy hétre lesz meg az eredménye. Nagyon kíváncsiak vagyunk rá, tudjuk, hogy optimális eredményt már nem ad (ahhoz a 16. héten kellett volna levenni), de iránymutató lesz mindenképp. Utána még genetikai tanácsadóba kell menni, és remélem a karácsonyfa alá betehetem a negatív leleteket egy hatalmas masnival átkötve. Nincs nagyobb vágyam annál, minthogy a karácsonyt nyugodtságba, meghittségben tudjuk eltölteni, mert az elmúlt hetek-napok annyira pörögtek és feszültek voltak, hogy hjajjjjjjj.

Megjött a fiúkhoz a Mikulás is. Előtte való este nagyon szorgalmasak és lelkesek voltak cipő pucolás terén, még az enyém is tiszta lett. :-) Majd berakták az ablakba és az éj leple alatta apa belecsempészte az ajándékokat. Csokit csak egyet kaptak egy Mikulás formát, mert utáltuk minden évben, hogy annyit kaptak, hogy húsvétkor is azt ettük. Így is mindennap 6-szor csokit akarnak enni, Marci szerintem kedd óta függő is lett, mert olyan hisztit le tud verni, ha nem kap. És tegnap, amikor rájött tuti nem adok, mert már mérgezést kap, akkor kitalálta, hogy kakaót kér.... . Apróságok lapultak a cipőcskékben-formalyukasztó, cikk-cakk olló és filctoll.  Azóta kreatívodnak! :-)      

Amúgy meg köhögnek, köhögnek és köhögnek. Bende hétfőn ment bölcsibe először, tegnap már köhögött. Marci múlt kedd óta itthon, azóta se ment, mert bár szerdán mehetett volna, de köhögött, ma meg szemészetre megyek vele, így két napra nem vittem. De nem lázasak, úgyhogy szerintem beállt a tavaszig tartó általános állapot!                                                   

0 megjegyzés: