Feeds RSS
Feeds RSS

2011. december 18., vasárnap

20. hét, +3,5 kg

Félidőőőőőőőt töltötte Sebi pénteken a pocakomban. Mostmár viszonylag sokat mocorog és nem csak alul érezni, hanem már köldököm környékén is. Sőt pénteken Danit is megtisztelte egy finom Sebirúgással, vagyis pöcköléssel. Mert, hogy még mindig Úriember és nagyon finoman és óvatosan közlekedik bennem. A húgyhólyagomat is szereti nagyon... . :-) A lényeg az, én azt érzem minden a legnagyobb rendben van odabent, kedden kapom meg a négyes teszt eredményét, csütörtökön megyek a genetikai tanácsadásra. Kérek egy kis ránk gondolást, drukkokat!
Szegénykém ma nem tudta, mi történhetett, mert a 12. hét óta először tornáztam. Ugye akkor le lettem állítva a méhlepény miatt, de a genetikai uh-on a hölgy azt mondta most már lehet. Így előkerült RR dvd-je és a szoba bicaj, persze csak óvatosan nagyi stílusban. :-))))

Sebi-lak:



És a nagyokról: Marci hétfőn ment óvodába, csütörtökről péntekre virradó éjjel már hányt, majd péntek este is megtisztelt vele, konkrétan telerakta az egész nagyszobát, hálót, ajtót-egyszóval mindent. Szerencsére nem vírus volt, hanem gyomorrontás az óvodai babfőzeléktől. Nem részletezem inkább.... .
Bendu, úgy nézett ki meggyógyult. Ugye szerdán voltunk doktornéninél, péntektől kapta a köptetőt, az ab-t is beszedte, erre tegnap este elkezdett fájni a füle. Éjszaka is felsírt miatta, nyűglődött nem aludt, így adtam neki fájdalomcsillapítót. Ma napközben nem fájlalta, de ha megnyomom neki fájdalmas sírásba kezd... . Ésssss már csak pár nap van karácsonyig! Várjuk.

0 megjegyzés: