Feeds RSS
Feeds RSS

2012. március 26., hétfő

hétvége

Elég lazulósra sikeredett. Szombaton délelőtt vásárolgattunk, délután pedig D édesapjáékhoz mentünk két okból is, egyrészt Bendu névnapja miatt, másrészt pedig ott aludtak a fiúk, mert mi születésnapi buliba voltunk hivatalosak. Most éjszakáztak náluk először, és nagyon-nagyon jól érezték magukat. A várttal ellentétben Marci pityergett egy picit este-hiányoztam neki-de hamar megnyugodott. Bendu meg éjjel ébredt meg, akkor közölte, hogy anya nem akarok aludni, de Pista papa átment betakargatta és már húzta is a lóbőrt. Azért megjegyzem Lópicigáspár a javából-itthon nem akar a helyén aludni, de mindenhol máshol ott ébred reggel, hol este lefektették. :-))) Ésss közölték jó volt az ágy. :-))))
Vasárnap 11 körül mentünk értük, de Marcus kiharcolta, hogy ebédeljünk ott, így csak délutánra értünk haza. Akkor mindenképp jönnünk kellett, mert tesómék elvitték Bendu ágyát, illetve mi is követtük őket, mert pár dolgot le-illetve fel kellett vinni a padlásra. Így délután Katáéknál hancúroztak a kertben. És ha már kert, annyira élvezik, hogy az csuda. Ilyenkor még jobban el fog a vágy egy kertes ház iránt és nem magam miatt, hanem miattuk. Ha olyanjuk volt simán kimentek Pista papáéknál is, hol fociztak, hol virágot gyűjtöttek, vagy futkároztak Betyivel, de mindig volt valami izgalmas elintézni valójuk. Katánál meg ugye ott a járműpark és hát a füvön aztán lehet rodeózni, mert ha el is esnek, puhára zuhannak. :-)))) Így remélem nekünk is megadatik egy talpalatnyi földterület.
Marcus ma nagyon nem akart oviba menni, olyan sírást-nyűglődést levágott, hogy ihajjjjj. Hol ez volt a baj, hol az-szerinte unalmas az ovi, amikor mondtam ezt beszélje meg az óvónénivel, akkor hátrált és az egyik ovistársára panaszkodott, aki kiabál vele....szóval nem volt egyszerű a ma reggelünk. Amikor Marcus abbahagyta, akkor kezdte Bende, mert nem apa vitte bölcsibe-megjegyzem még soha nem vitte és ebben nem is a személy az izgalmas, hanem, hogy a Suzukival mehetne akkor. :-)))) Így szép az élet.

2 megjegyzés:

4Gyerek írta...

Az óra átállás miatt ma reggel nálunk sem akart a férfiember oviba menni. Fogat mosni sem akart reggel. Egyre azt szajkózta, hogy én még aludok. Ilyenkor a szívem szakad meg, főleg mert ő az ébresztőórával egyszerre vagy előtte ébred.

Fotók nem készültek a hétvégén?

Zsú írta...

Én nem készítettem. :-(