Feeds RSS
Feeds RSS

2012. január 29., vasárnap

Programajánlóóóóó

Tropicarium:

Múlt hét vasárnap voltunk a fiúkkal a Tropicariumba. Gondoltuk, milyen jó kis program lesz, Marci tuti élvezni fogja, mert sok színes hal, meg cápa, megmegmeg... Hát Nem igazán volt osztatlan a siker. Igazából rohangált össze-vissza és az aranyhal etetésen és a tüskés farkú ráján kívül nem sok minden érdekelte. Az utolsó is csak azért szerintem, mert egy hatalmas medencében vannak, amibe bele lehet nyúlni... . És persze mindig volt valami indok egy jó kis hisztire, főleg, hogy nem fényképezhetett....
Bendut lenyűgözte főleg a cápák, ráják látványa. Apájának a nyakába csimpaszkodva nyitott szájjal bámulta őket, igaz amikor közeledtek azért behúzta a nyakát.























Összességében nagyon szuper kis program, mi felnőttek kétségkívül élveztük. Ami nem tetszik, azaz ára, szerintünk drága, és hogy a kijárat az a Tropicarium boltjába nyílik, azaz rajta áthaladva lehet a területet elhagyni. Persze tele van apró mütyürükkel, plüss állatokkal és törékeny dolgokkal.

4 megjegyzés:

Zsuzsi írta...

Nekünk is ez volt a meglátásunk az árakról. Sajnos nagyon drága. És igen, tele van törékeny dolgokkal a bolt. De gyorsan kimentünk, így nem történt semmi incidens. Pankát érdekelte, de azért annyira nem nyűgözte le, hogy esetleg még egyszer elmenjünk!

Zsú írta...

Egyszer már voltunk, nemsokkal Bendu születése után. Azt hittük élvezni fogja.
Pedig bérletet akartam venni az állatkertbe tavasztól...

4Gyerek írta...

azért lehet nem ártott volna fényképelőt adni Marcus kezébe. éehet akkor Rólad/tok is lenne fotó? :p

DuplaHá írta...

Jó kis progi, szupi képek, Mi még nem voltunk soha, majd egyszer megnézzük mi is. :)))