Feeds RSS
Feeds RSS

2012. február 17., péntek

29.hét +8,3 kiló

A pocakom mérete viszont 97 centi, ami meglepően nem nagy a fiúkéhoz képest. Mindegy is, mert jövőhéten megyünk ultrahangra és ott majd jóóól meglátjuk, hogy ennek ellenére Sebi baba szép nagy méretekkel rendelkezik! :-) Vagyis remélem, mert ha nem kikapok Danitól, hogy nem hízlalom eléggé, pedig amint a súlyom mutatja, ha én hízom akkor neki is kellene. Viszont hosszúságra nem lehet kicsi, mert úgy érzem egy merő gyerek vagyok-konkrétan, ha ülök csak egyenes háttal megy, mert a láéba a gyomromban van, a keze meg úgy érzem, mintha távozásra kész lenne. :-))))))

A mai nap is eléggé vegyesre sikeredett....Marcival farsangoltunk. Az oviba a szülők is bemehettek egy órácskára. Volt egy kis előadás, aztán mindenki bemutatta a jelmezét-ehhez minden szülőnek írni kellett egy négy soros rímelő versecskét, amit a gyerkőcök előadtak. Majd a szülőknek volt egy kis játék (amolyan igazi retro fíling), nagyon hangulatos volt!!!!!!
Azonban, amint hazaértem és odaraktam az ebédet, telefonáltak az oviból, hogy Marcinak fáj mindene, és magas hőemelkedése van (37,6), mire hazaértem vele már 38,8 volt. :-( Semmi, de semmi más tünete nincsen. Most azon gondolkozom, hogy volt két hete bárányhimlős megbetegedés a csoportjában, lehet elkapta? Mondjuk örülnék, ha túl lennénk rajta... 
Így igazi anya-nagy fia napot tartunk (chipset eszünk és Kubut iszunk) most, Bendu nélkül. Kellett már ez, igaz nem ilyen áron.

Woody a sheriff:



 Amint látszik Jesse is volt Woodynak. :-) Az igazi ovis szerelem!!!! <3

1 megjegyzés:

Maretimo Garden írta...

Na és akkor lehet röhögni, Attila is Woody lesz(hétfőn):D Hát tényleg egyforma ez a két gyerek:D Mondjuk neki egy "sima" sheriff jelmeze van,de hát ő Woody és kész:D Jobbulást neki,akármi is az!