Feeds RSS
Feeds RSS

2012. február 13., hétfő

wellneSS nagy SZ-szel

Hol is kezdjem ezt az eléggé vegyesre sikeredett hétvégét...Igazából ott kezdődött a történet, hogy Dani elvileg pénteken be sem ment VOLNA dolgozni-persze, ha az a volna ott nem volna. De ott volt. Így reggel 7-kor elment itthonról és valamikor 10 környékén ért haza. Persze még el kellett mennünk bevásárolni, mert nem volt itthon a fiúknak ásványvíz, tej meg ilyenek. Persze indulás előtt realizálódott drága páromban, hogy a pénztárcája eltűnt. Na, hol lehet, hát, hol??? Persze, hogy a munkahelyén! Persze, persze, persze....Így elmentünk bevásárolni, haza, megebédeltünk és még mielőtt megkezdtük volna romantikus hétvégénket kettesben, persze meglátogattuk a Kunigunda útját. Itt azért úgy éreztem bevágom erősen a durcát, de nem tettem, elgyűrtem magamban minden indulatomat.
A pénteki nap innentől kezdve egészen nyugisan (:-))) ) telt, volt egy kis wellness, egy hatalmas vacsi, ami után úgy vergődtem, mint egy partravetett bálna. De azért szuper volt.
Másnap reggel Dani már migrénre ébredt, így fél hétkor az ágyból kiesvén, felöltözvén, mentem a gyógyszeréért, a kocsihoz (mert persze, miért ne a kesztyűtartóban hagytuk). Jelezném kint körülbelül mínusz 20 fok volt, így alaposan sikerült felébrednem. Majdan felöltöztünk, lebattyogtunk reggelizni és itt elkezdtünk tanakodni, hogy wellness vagy kékestetői kirándulás. 11-re (:-) )sikerült kiokumulálnunk, hogy inkább elmegyünk kirándulni, révén gyönyörűen sütött a nap, délután meg bőven ráérünk ázkolódni. Na ez volt a hiba. Elindultunk, két kilométert nem mentünk lefele a szerpentinen, amikor is az autó egész furiba ment át, tövig nyomva a gázpedált sem gyorsult. Majd ismét magához tért, kb egy percre, mert utána a létező összes piros lámpa kigyulladt, jelezvén felforrt a hűtővíz. Ez nem volt lehetséges, így kétségek közt vergődve vártuk a mínuszokba, fűtés nélkül, de napsütésben, másfél órát a felmentő sereget. Na ez aztán a wellness élmény!!!! Megérkezett az autószerelő, aki tudtunkra adta fogalma sincs, mi a baja, valószínű a számítógépes rendszer szállt el benne, így szakszervizbe kell vinni, ami persze csak hétfőn nyit ki. Már, miért lenne szombaton nyitva????? Más választás nem volt fel kellett Pestre szállíttatnunk az autót, a szakszervizbe. Mindez 40 ezer forintunkba fájt és még fogalmunk sincs, mi a baja és az mennyibe fog kerülni. Szóval hazajöttünk, bevágódtunk a Suzukiba és visszamentünk, mert nem akartuk veszni hagyni azért teljesen a hétvégét, mert az sem volt olcsó. :-( Így vehettünk a Suzukira is autópályamatricát, és miért ne csak 10 naposat lehet már venni, tankolhattuk tele és a többi, és a többi. Viszont a nap hátra levő része, mert hogy olyan 5 környékén értünk vissza, szuperül telt el. 
Másnap azért feljutottunk a csúcsra, megmászatta velem Dani Kékes tetőt.
A hotel-hát ahhoz képest, hogy 4 csillagos WELLNESS szálloda, többet vártunk volna el ettől a részlegétől. Összesen volt három medence, ebből egy gyerek medence, ahova csak gyerkőcök mehettek, volt egy áztató, amiben elvileg volt pezsgőfürdőrész, na de az egész nem volt akkora, mint a hálószobánk-aki nem járt még nálunk jelezném egészen apró hálónk van, és volt egy úszómedence, ami viszont kellemetlenül hideg volt.

Piros görögdinnye:
 A csúcson:


4 megjegyzés:

Szivvi írta...

Zsú
jujjjj :( sajnálom!! Rátok fért volna egy totális kikapcsolódás!!

Maretimo Garden írta...

Na neeeee....!!!!! (Azt hittem ilyenek csak velünk esnek meg..) De nagyon szuper,hogy ilyen flottul megoldottátok, és ki tudtátok élvezni,amit lehetett!! A kocsi meg remélem mielőbb kész lesz:/

Zsú írta...

A kocsi tegnapra kész lett némi rásegítéssel :-) sikerült még 60 ezer forintunktól megszabadulnunk és még további 40 röpül, mert egy három éve üzembehelyezett autónál a klíma is elszállt.....teljesen normális nem?????????
Jah az autó is röpül...

4Gyerek írta...

uhh...ennyi röpködés mellett már átvállalhatjátok a Malév járatokat.


Viccet félretéve, szörnyűséges. Öröm az ürömben, hogy legalább relatív közel voltatok. Haverok közép Bulgáriából hívtak, hogy nem túrázódik a Passat.
szal kemény, mikor a kényelmünket szolgáló cucc bekrepál.